söndag 28 juni 2009

Överby

Idag tog jag och Cola en sväng till överby. Där inne var det svalt och gott för lille Casper som inte alls mår så bra i denna stekheta värme. Hittade en klänning jag ska ha på dopet, en strandfilt, en ny filt till gubben och en osthyvell. haha. Min är totalkass så de var på tiden att köpa en ny.
När jag kom hem igen var det raka spåret upp till min fars jobb för att tjäna in lite extra slantar. Var inte alls sugen på jobb i detta väder, men har man tagit på sig något så får en fasen se till att få de gjort med. Sen var det bara hem och vända igen för vi skulle på besök till Caspers farfar. Fick god mat och efterrätt där ute. Hade egentligen tänkt att hoppa efterrätten, men godisråtta som jag är så fungerade inte detta när glasstårtan dök upp på bordet =)

Imorgon är det Dax för en ny tripp till BVC. Läkarundersökning den här gången. Hoppas att allt är bra =) Sen blir det en promenix med Ida och Ludde =) trevligt! Den här gången måste det bara gå att få ihop det. Våra små strejkar varje gång haha.

2 kommentarer:

  1. Du sköter dina BVC tider :D Det går åt rätt håll för den lille krabaten ?

    SvaraRadera
  2. ja de klart jam måste göra :) jadå, han växer så det knakar. Hans skrikande har med blivit bättre så det känns jätte skönt =)

    SvaraRadera