torsdag 15 januari 2009

Stressigt värre

Nu har det vart ett par riktigt stressiga dagar och känner att både kroppen och hjärnan är helt slut. Har fart runt som en tok mellan arbetsförmedlingen, försäkringskassan, Mödravårdcentralen, Vänersborg och jobb. Så igår tänkte jag att jag skulle ta en riktigt lugnt förmiddag och bara sitta framför tv och mysa för mig själv innan jobbet började. Men jag vaknade lite sent och inte fanns det tid för att se på tv för kom även på att jag lovat att köra pernilla till Vänersborg och direkt efter det kallade jobbet på mig. Inte mycket till avslappning där inte. Idag däremot så är det betydligt lugnare vad jag vet än så länge, har vart och jobbat en kort sväng och nu sitter jag hemma och bara SLAPPAR som jag har väntat på att få göra. Fick en sådan snilleblixidè förut om att städa bilen. Men den tanken flög förbi lika fort igen, kom ju på att jag skulle ta det lugnt idag :)
Nu sitter jag istället och funderar på att laga tacos, men har en tråkig syster hemma som inte alls är hungrig och inte heller vill åka med och handla. Jag som hatar att handla ensam. Så tacos skiter jag i bara för det eller så får jag vänta på nästa rara syster som kanske är mer positiv till mitt förslag på mat :)

Var iväg och kollade på en lägenhet här om dagen, den hade inte vart helt fel vill jag lova. Tapeterna gör ju inget om de byts ut men det är ju minsta problemet. Så nu får vi bara hoppas på att det går hela vägen och att jag får den. :)

1 kommentar:

  1. jag följer din blogg nu gumms.. hoppas det ordnar sig med lägenhet.. kram kram

    SvaraRadera