tisdag 20 januari 2009

chock!

Kom nyss hem från jobbet till en dyster stämmning i familjen. Fick då reda på att det är sista natten vår lilla älskade hund är med oss. Imorgon fick vi en tid för henne. Ingen hade räknat med att den skulle bli så snart, så det kom som en chock för oss alla. Jag som vanligt som inte kan gråta inför min familj höll ju allt inne men nu vill jag lova att tårarna rinner när jag sitter i min ensamhet och skriver. Det är så jobbigt att se pappa gråta och vara ledsen, och alla andra med för den delen. Halv tre imorgon är det dax, klarar inte av att titta på henne idag. Får ta och vara med henne imorgon efter jobbet innan jag hämtar Ida.Lovade att hon inte skulle vara hemma när pappa hämtar Sunny, han klarar inte det.

14 år har hon vart med i mitt liv. Det är ingen kort period och nu ska allt bara ta slut. Jag fattar det inte bara. Jag vet att det är det bästa för henne men de känns skit ändå. Bättre och snällare hund kan man inte få så är det bara!!!!! En sak är säker någon mer hund kommer jag aldrig skaffa, för behöva känna så här en gång till det är en sak jag inte tänker utsätta mig frivilligt för!


Älskar dig min lilla byracka!

3 kommentarer:

 1. vad sorgligt. nästan så jag också började gråta. jag beklagar sorgen...
  kram

  SvaraRadera
 2. ja fy fan vad tråkigt! men sunny har haft en super liv! vore jag en hund så hade jag velat vara det i eran familj! bättre liv kunde hon inte fått!!

  alltid tråkigt när djur/människor man älskar lämnar en, men det är ju så livets pissiga cirkel går!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt är det alltid vid sånna tillfällen då en del av ens liv försvinner :( Men minnen finns kvar och dom kan ingen ta ifrån oss :)

  SvaraRadera