söndag 11 januari 2009

Är jag förvånad?

<----- Min lilla Cola anabola
Ja igår hade jag filmkväll med cola, minns inte när vi hade en riktig sådan senast, men det var inte denna månaden och långt ifrån månaden innan det med, så ja det var med andra ord jäkligt länge sedan! Men mysigt var det iaf fast lilla syster tjat Ida var med och nästan frågade sönder de båda filmerna. Ja, vad ska man säga mer än att det är inte lätt att vara liten.
Filmerna vi såg var väl kanske inga höjdare , men dom duger i krig, och värre har jag faktiskt sett med :P Pratade av mig en hel del med henne vilket är skönt idag vill jag lova.
Haha kom just och tänka på ett fruktansvårt roligt sms jag fick läsa, roligt är fel ord men hmm vad ska man säga då po*r sms är rätt ord.. haha å jisses vad jag tappade hakan, jag hade aldrig för mitt liv knappt kunnat med att formulera dessa ord och meningar på sms, men får ändå erkänna att det var ganska så "underhållande läsning" hehe


Nu skulle jag egentligen vart hemma i lägenheten och sett en film med andreas och käkat pizza; men hör och häpna gott folk, han hade hockey som han var tvungen att gå på och undrar därför om jag kan komma senare. Men hallå bara för att han är nattuggla och sover bort dagarna istället för nätterna så betyder det faktiskt inte att jag gör det. Jag är hellre vaken på dagarna och hittar på saker då! Jaja det var han som ville ha filmkväll idag så han får helt enkelt skylla sig själv. men är jag förvånad? Nej nej nej, det finns faktiskt en anledning att vi gjorde slut..


Imorgon ska jag kanske iväg och titta på en lägenhet, hoppas bara att mäklaren vill jobba över lite för innan kl 17 blir svårt att hinna. (ska iaf hålla tummarna, för nu vill jag ha mitt eget) Inte för att jag inte trivs hemma, men det börjar bli lite tjatigt, och har man väl en gång kommit sig iväg så vill man inte hem igen :)

2 kommentarer:

  1. haha sicket jäkla mess asså!! =O
    hittade du ingen snyggare eller äldre bild på mig? Kan inte fatta att du har den bilden! haha

    många fler filmkvällar ska det bli nu framöver! ring imorgon när du kollat på lyan!

    SvaraRadera
  2. hehe nej de var dock den enda bild jag hittade på den här datorn, resten är nedladdade på skivor, så det är bara att lee och se glad ut för det haha

    SvaraRadera