torsdag 21 maj 2009

Pigg och nästan fräsch

Känner mig utvilad och pigg idag. Fräsch är kanske lite att ta i, men helt äcklig känner jag mig inte iaf. Sov hemma hos mina föräldrar inatt. Var skönt att få hjälp på kvällen när Casper skriker som mest. Sen tog även mamma honom på morgonen så att jag fick sova ut ordentligt. Underbart!
Mia var här igår kväll och fick träffa Casper med, fick ett fotoalbum och jätte söta Bamsekläder av henne. Har så mycket kläder till honom nu så jag hinner knappt att använda allt. Men bättre med för mycket än för lite.

Igår på morgonen vände sig Casper för första gången från mage till rygg. Trodde först att det var en ren tillfällighet och tur att han lyckades men sedan gjorde han det även på kvällen. Så duktig han är! ( Stolt moder :P ) Det är ganska så tidigt eftersom han bara är tre veckor ännu! Han höll även huvudet helt själv här i tisdags, inte så jätte länge, kanske lite över minuten, men han höll det =) Är så roligt att se honom utvecklas!

Hade tänkt ta mig ut till farfar och Monika idag från början men klockan har sprungit iväg så tror jag ska försöka ta det imorgon istället.
Nu funderrar jag istället på vad jag ska hitta på. Har en liten tanke på att åka ner till ljungskile och se när syster min spelar match. Är själv så sugen på att komma igång med bollen igen så på tisdag kanske jag ska ta mig ner på första träningen på ett år och röra lite på mig. Det skadar aldrig att testa.

Kössen

1 kommentar: