torsdag 14 maj 2009

Lille Casper!

Nu var det äntligen betämmt, med mycket vel fram och tillbaks så har Mr bebis fått sitt namn. Vi stod länge och väl och valde mellan Casper och Liam, men man kan inte vela hur länge som helst =) Så en Casper fick det bli!

Idag ska vi iväg på vårt första riktiga besök på BVC. Kl ett ska vi vara där. Ska bli roligt att se hur det går till på ett sådant besök.
Ska hinna med och ringa till MVC så vi får en tid för återbesök och även till UF och säga att jag fött, dock för två veckor sedan =)

Tråkigt att det är lite halvdåligt väder idag, eller ska man kanske säga halvbra för att låta lite mer positiv. Ja, det låter trevligare med halvbra väder =) Hade det vart lite bättre så hade det vart skönt att gått av sig ett kilo till idag, men de kanske klarnar upp tills i eftermiddag!

Ska ut till Martin och Magda imogon och visa upp våran lilla skatt, ska bli roligt att träffa dom för det har jag inte gjort på väldigt länge. Det finns många saker man kan sakna som jag hade med tiden med Andreas, och det är just en sådan sak. Jag hann ju ändå lära känna många av hans vänner och det blir ju att man inte träffar dom nu längre. Eller inte på det sättet iaf.
Men som sagt imorgon ska vi dit ut och det ska bli roligt!


Puss och Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar