torsdag 26 februari 2009

Föräldrarutbildningen!

Nu kom jag nästan nyss innanför dörren. Har vart på mitt första möte med föräldrarutbildningen. Lahtinen gick med mig dit, lite små tolkigt men roligt. Tacka gudarna för att hon vad med. (hade ni vart där så ja) Det satt 2 stycken bill och bull som bara gick mig totalt på nerverna. Ska inte klaga på personer egentligen men detta var nått alldeles extra. Eller har jag fel Malin? Ja iaf hade ni vart där hade ni förståt.

Från början var det meningen att jag skulle gå i en grupp med äldre personer, hör och häpna men min barnmorska ansåg mig för mogen för att gå med de yngre. hehe :)Måste erkänna att det känns bra :P Men hon hade så rätt så rätt. Dock blev de ju ett litet fel så jag kom med de yngre ändå, inte för jag brydde mig så mycket då, men nu??!!!usch! Ska tilläggas att jag själv med ville gå med de lite äldre. Men som sagt så var jag ju enbart ute efter informationen och den fick jag mer än väl....... Är det för sent att ångra sig tror du???? För ont lär det göra. shit shit shit asså!

Som läget är just nu så känner jag bara att jag inte vill ha med mig någon in på förlossningen, jag kan lika gärna föda ensam, nog för att alla pratar om att det är viktigt att ha med sig stöd å grejer, men känner man inte att det finns någon man vill ha med sig så gör det ju inte det. Jag hart jätte många bra tjejkompisar som jag vet skulle ställa upp, min familj gör lika dant, men på nått vis så känns de fel ändå. Jag har alltid föreställt mig att det skulle vara jag och Andreas, prcis som alla andra lyckliga par. Nu vet jag att det inte blir så. känns sjukt jobbigt de med, för de är ändå så man trott allt skulle bli. Antagligen därför som jag har så svårt att ställa om mig i tanken på att ta med någon annan.
Jag ska nog sätta mig ner och verkligen tänka efter om det finns någon jag kan tänka mig ska följa med, och framför allt vilka som kan kan och vill ställa upp på det. Det är nog inte allt för många som vill göra det!

Jojo annars snurrar livet på som vanligt och är upp och ner, med andra ord inget är som det brukar vara eller kännas efter chockbeskedet i helgen!

Köss å hej leverpastej!

1 kommentar:

 1. Hej Jessica!
  Har just haft besök av Helle.... SÅ nu vet jag att du ska ha bebis. Vad roligt!!!!! GRATTIS!

  Hur känns detta?

  Min bebis är ett år nu och det har verkligen varit ett omtumlande och spännande år. Tänk vad du har massa spännande framför dig.

  Kram från Jennifer, din gamla SYV

  SvaraRadera