fredag 6 februari 2009

After Work, Snögubbe och Let`s dance!

Igår var vi på Afterwork jag, Pillan, Cola Malin L och Malin R. Satt där och drack och åt gott. Inte fel mad en alkoholfri öl in emellan :) Vi deltog även i Harryquizen, ja det får väl tala för sig själv. Men ni får hålla med om att det viktigaste är inte att vinna utan att delta! :P Med andra ord de gick inget vidare. Vi fick 7 rätt och kom tredje sist, men roligt och trevligt hade vi iaf :)

Idag har jag och Pillan vart ensama hemma. Alla andra är ju i skolan och på respektive jobb. Men nog kan vi sysselsätta oss alltid. Vi började med att städa lite, dammsög torkade bord och städade toaletter samt småplockade lite, ja bättre blev det!
Men de finns inte en människa soim kan tycka det är roligt att städa en hel dag! Så någon belöning måste vi ju ge oss själva, eller? hihi. Vi tyckte oss vara förtjänta av att leka och vara lite barnsliga. Så det var på med vantar, halsduk och mössa, sedan hoppade vi ut i snön och gjorde oss världens finsaste snögubbe. Ja det var den iaf om jag får lov att överdriva en smula :) Men det var roligt att leka av sig lite!

Här ser ni hur bra resultatet blev :P


Ikväll bär det däremot av ner till Malin L. Vi ska se på Let`s Dance och äta godis. Det är alltid skönt med sådana lugna kvällar ibland med bara tjat/skvaller, TV och godis!

Nu ska jag och Pillan börja tänka på mat!

PUSS & KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar