tisdag 5 januari 2010

Symaskin

Var på Torp igår och investerade i en symaskin :P Tyckte de var bättre att göra slut på alla pressentkort på en stor vettig sak istället för att jag skulle slösa dom på en massa små saker. Då försvinner dom bara och sen vet jag inte vad jag har gjort med dom. Jag har iaf hunnit med att sy både en stolsdyna, och morgonrock till Casper. Alltid något :P
Daniel passade på att slösa sina pengar på nya spel till PS3 och så köpte han även singstar (kan säga att det var inte sig själv han tänkte på när han gjorde de) Jag fick 'ven välja ett annat spel och då blev de Narnia. Fick för mig att de påminde om sagan om ringen spelen, dom gillade jag ju så varför inte testa detta =)

Jag är nu inne på min femte dag utan nikotin. Går ganska så bra eftersom jag nu under ett litet tag får fuska med Onico, men så småningom ska den med bort. Mitt humör kan dock pendla ganska så rejält, men de får Daniel allt ta. Är ju ändå han som blir mest drabbad =)

På lördag ska vi på avskedsfest hos Elin som ska iväg och plugga till läkare. Hon har då valt att ha en maskerad och naturligtvis är det sjukhustema. Jag vet inte alls vad jag vill klä ut mig till, kommer bara på allt vanligt så som läkare, syster, vårdbiträde mm. Om ni kommer på något annat roligt så får ni mer än gärna komma med förslag.

2 kommentarer: