torsdag 14 januari 2010

Fullspikad dag!

Dagen börjar med att jag äter en mycket god frukost nere hos Malin tillsammans med henne och Sabina. Snacka massa skit som vanligt :P busa med Maja ( Emmas hundvalp). Casper fick sina julklappar från Malin. Ett stort gosedjur som föreställer en lurvig groda. Hur mysig som helst. Nästan så jag ska sova med den själv =) Tack igen Malin. Du är för underbar <3

Mätt och go fortsatte jag ner på stan där jag mötte upp lillasyster för att göra några viktiga ärenden med henne. Blev en snabbfika efter de. Då dök även Terra upp och gjorde oss sällskap.

Har även hunnit med att handla massa mat idag med. Skönt med bärhjälp hem. Inte alltid så lätt att dra både barnvagn och minst två påsar med mat uppför trapporna. Men idag slapp jag detta då Pillan tog kassarna och jag vagnen =)

När Daniel kom hem från jobbet blev det Ö&B. Hittade massa godsaker. Fy vad farligt det är med billigt pris på chips. Jag är chipsnarkoman!!!!!! Så vi köpte två påsar som vi ska spara tills på Lördag. Ska även tilläggas att att han kom hem med tre jättestora röda rosor. Helt utan anlednig! Han är för underbar <3

Nu sover min lillegrabb gott. Daniel står i duschen och jag funderar på att städa lite. Är så tråkigt att vakna i en stökig lägenhet. Hade ju funderingar på att ta detta idag men som agt så har den varit ganska så fullspikad så de har fått vänta!!

Puss&kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar