torsdag 30 juli 2009

Längtar efter lite frihet

Bilen är äntligen lagad. Tack min underbara far för du alltid hjälper till när det behövs =) Han har även skruvat upp min hatthylla idag med, de var verkligen på tiden kan man säga. Ja dagen i sig har faktiskt vart ganska så ok endå =)

Vaknade ganska tidigt imorse och hann städa undan en hel del. Har slutat med att städa bara för att man måste, jag gör det när jag känner för det. De blir så mycket bättre resultat då. Kan inte påstå att jag var sugen på det kl 7 imorse men en liten gnista fanns de så då får man passa på. Blev dock halv bra gjort, men mycket bättre än innan =)

Bvc gick bra med lillgubben, han var så duktig när han fick sina sprutor. Var när han fick den andra som han började gråta men blev glad ganska så snabbt igen.

Handlade en sväng idag med, men glömde naturligtvis maten hos mor min. Aja ingen panik, de får vi hämta imorgon =)

Jag blir så frustrerad över hur en människa kan lyckas styra mitt liv på detta sätt. Jag kan inte göra VAD jag vill NÄR jag vill!!!!!! Jag vill kunna ha lite frihet, få ett puste ibland. Behöver man inte de som ensamstående mamma? Jo, jag tro det, synd bara att alla inte förstår det!

Allt man går igenom gör en starkare säger dom. Hoppas verkligen att detta är sant. Man kanske måste bryta ner sig själv till botten för att sedan kunna resa sig starkare och mer medveten om det verkliga livet. Ja, jag måste tro att detta är sant. Hur ska man annars kunna orka allt? Hela livet är en kamp och man får ingenting gratis, man måste orka kämpa. Det bästa med att kämpa är att man gör det för något eller någon. För att nå bättre resultat eller få någon annan att må bättre.

Oavsett hur trött jag blir, hur illa jag far, när det inte känns som jag har några krafter kvar kommer jag kämpa ännu hårdare. Det kommer bli tufft men jag kommr klara det, det är jag säker på. För jag kämpar för det dyrbaraste som finns i hela världen, min finaste skatt och den person jag skulle offra allt för =) Älskar dig gubbe. Du är allt för mamma <3

2 kommentarer:

  1. fan vad fint jessica! och jag kommer alltid finnas här för att plocka upp dig, när helst det behövs! tillsammans ska vi laga varje bit av dig som den jäveln har förstört! älskar dig min vän!

    SvaraRadera