lördag 4 juli 2009

Hur man än vänder och vrider sig så har man röven bak. Det är verkligen något som gått upp för mig sen jag fick barn. Allt krånglar till sig hela tiden, och då ska ni veta att det inte är Casper som krånglar med mig för han är bara underbar! Finns någon annan som ställer till med trubbel precis hela tiden!
Men jag gör det jag tror och tycker är rätt, ändå blir personen i fråga arg och får psykutbrott. Men ska jag verkligen behöva hoppa av saker jag vill göra bara för en annan människa krånglar och ställer till ett helvete så fort de är något. Är så trött på allt nu så jag tror jag dör. Hade jag inte haft min helt underbara familj och mina vänner här i Uddevalla hade jag inte tvekat en sekund på att fly från allt detta och flytta till en stad långt bort. Fast de hade fått bli åt söderhållet för högre upp vill jag då inte bo!

Imorgon är det dop och jag undrar verkligen hur detta kommer bli. Det är en av mina största dagar någonsin så jag hoppas att släkt och vänner håller sig lugna och inte bråkar. Misstänker att det lätt kan bli så. Det blixtrar i ögonen på de flesta människor där när man ser olika personer. Ja, som man säger, släkten är värst, men den här gången så tror jag inte att det är på min sida de kommer explodera iaf =)
Tack gode gud för att man kan välja sina vänner.

2 kommentarer:

  1. Hej, vännen! Är så ledsen att jag inte kom på dopet idag, jag hade tänkt det från början. Men du vet hur det är just nu och jag behövde verkligen vila upp mig långt härifrån. Måste träffas nån dag och ta igen lite gammal skit, känner jag! Ha det så bra! Vi hörs! Kram

    SvaraRadera
  2. Det är lugnt, har hört lite smått av andreas vad som händer och tycker verkligen att det är så tråkigt =( Ja, det får vi göra. Har det inte heller för lätt med mr här för tillfället! kram

    SvaraRadera