fredag 16 oktober 2009

Utflyckt!

Idag stack jag, Daniel och Casper iväg tidigt på morgonen. Vi plockade upp Daniels sysyer som skulle åka med oss till GBG för att träffa sin pojkvän. På vägen stannade vi till på Media market och kikade på massa saker. Blev riktigt sugen på att köpa en ny TV och massa barnfilmer, men den här månaden tillåter inte min plånbok detta, tyvärr! Men titta kan man alltid göra.
Färden fortsatte ner till Malin och Thomas och deras lilla dotter Felicia. Vi fikade och sjöng singstar. Måste då säga att Daniel inte var så bra på det som jag hade trott eftersom jag faktiskt tog honom på några låtar, men de vägrar han förstås att erkänna =) Tur det finns bevis iaf :P
När vi väl kom hem till Uddevalla igen åkte vi tall hans föräldrar och fick kaffe och nybakta muffins som hans syster bakat.

Har även kommit på att jag har hittat mig en riktigt händig man. Han kan det mesta faktiskt. Nu har jag äntligen fått upp en lampa i vardagsrummet som inte har vart det lättaste. Men elektriker som han är så gick de på två röda =) Imorgon ska han även fixa till lamporna i fönstret med så dom kommer upp snyggt och prydligt =) så söt han är! Men jag får ju ta tvätten medans han fixar de istället.

Nu ropar sängen på mig så dax att lägga sig om man ska orka med dagen imorgon =)

Natti natti <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar