fredag 25 september 2009

The X-day


Vaknade med ett leende på läpparna idag. Inte så pigg, men go och gla var jag för det. Idag ska jag nämligen träffa mina små "bitches" ;) Ska bli super duper roligt!! Några av dom har jag inte sett på ett och ett halvt år, så funderar ju lite på vad som hänt sen dess. Vi kommer ha mycket att prata om och mycket tid att försöka ta igen =) Tråkigt nog kan inte plutten (Helle) följa med. Men vi har lovat att de inte ska gå så lång tid tills nästa träff som de gjorde den här gången. Eller snarare det är jg som har tagit på mig ansvaret att fixa nästa träff, så JAG ska se till att de inte går lika lång tid.

Casper nördar redan Guitarhero tillsammans med moster! ;)För övrigt flyter floden på ganska bra här, bara vissa små bäckar som mynnar ut åt olika håll som jag skulle kunna klara mig utan och helst sluppit flyta med i. Men det kan inte alltid vara en dans på röda små taggiga rosor :PMåste bara få säga att jag har världens underbaraste son som jag inte skulle klara mig utan. Han får min vardag att bli så mycket roligare, lättare och mer kärleksfull =) Nu börjar han bli mammas stora pojke. De låter lite patetiskt med tanke på att han inte ens är en meter ännu. Men i mina ögon är han jättetor nu jämfört med den lilla plutt han var för 5 månader sedan =)Har kommit på mig själv med hur fruktansvärt dålig jag är på att ta tag i saker och ting. Jag är världens sämsta människa på att ringa, men dom som känner mig tar ju inte illa upp på detta tack och lov. Dom vet att jag inte menar något illa utan bara flyger omkring i mina egna tankar.

Borde göra en lista på saker som jag ska hitta på och sedan bocka av en sak i taget så kanske de går bättre. Just nu har jag så många bollar i luften att inte en ända sak blir gjord hahah.

Have a nice day!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar