torsdag 9 september 2010

Den senaste tiden har jag inte alls haft någon lust att sitta och skriva här, kan ärligt säga att jag inte har någon större lust idag heller. Är innen i en period då jag inte riktig orkar lägga ner en massa tid här. Jag hopas att ni kan ha tåla mod med mig tills detta intresse återkommer.

Men nu när jag ändå sitter här kan jag ju lika gärna berätta för er att jag har fått jobb som börjar den 1/10. Det var en stor sten som släppte från mitt bröst när jag fick detta besked. Det är alltid en trygghet.

Casper har även börjat på dagis och stormtrivs där. Han bryr sig int ens när jag går dör ifrån utan är fullt uppe i alla andra barn och vad dom gör. Känns så skönt att det fungerar och att han inte är ett sådant barn som bara skriker efter mig när jag ska gå. Tror förvisso att det kommer komma sådana dagar med ibland vilket är helt naturligt.
Denna vecka har det dock inte blivit mycket till dagis. Han har vart där en dag men nu är lillkillen sjuk, har feber och är förskyld. Det har inte vart lätt att somna honom och han har bara kunnat somna mellan mig och Daniel. Nätterna har kännts väldigt långa då han vaknar till och från hela tiden. Igår trodde jag att det var påväg att ge med sig men inatt har han varit varmare än någon annan dag =( Nu är kl halv tio och han sover ännu, mpste beror på att han är helt utslagen sen natten. Jag själv kunde dock inte ligga kvar då hela sängen kokade. Men snart måste de ju ge med sig.

Igår var jag iväg på syrrans friskispass. Hoppas kunna komma igång och träna lite nu. Dessutom är det roligare att gå när det är hon som håller i det, samt att hon är så jäkla duktig. De är inte utan att man är stolt över henne när man står där och hoppar och svettas som en idiot =)

Ja, det har som sagt hänt en hel del saker sen jag skrev här senaste men det är ingen ide att sitta och berätta om alla de småsaker här nu. Förhoppningsvis kommer jag bli lite bättre på att skriva här men tänker inte lova något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar