måndag 19 juli 2010

Inte som man har tänkt sig!

Har jobbat ganska mycket den senaste tiden och nu fick jag äntligen 4 dagars ledigt som vi skulle ha spenderat på sjön. Daniel jag och Casper åkte ut tidigt i lördags för att få så mycket tid som möjligt på havet. Men igår åkte vi hem igen. Tanken var rån början att bara Daniel skulle åka hem och sedan hämta upp mig på tisdag, då skulle Casper vara kvar medans jag jobbade och vi skulle senare hämta honom på fredag. Men efter att ha tänkt en stund så känns en vecka på sjön lite länge för Casper. Han kan ju inte röra sig på det sättat han vill, även mor och far behöver ha lite semester med. Så Casper ska iväg igen på onsdag när jag börjar jobba. Lite tråkigt att de blev såhär eftersom jag troligen inte har chansen att komma ut mer denna sommaren, men man måste ju som sagt tänka på Casper i första hand.

Idag hade jag en liten tanke på att ta mig iväg till stranden men vädret verkar inte tillåta detta heller. Får ev bli plan B och besöka emaus men lillen! Ska bara titta runt omnågon är sugen på en sådan utflykt. Eller så kanske man drar till men nordens ark, hmm den tål att tänkas på!!

Sedan ag skrev här senast har det hänt lite saker. Jag har som sagt jobbat en hel del, men även var ännu en sväng till Ikea som inte blev gratis. Tittade ut till Göksäter några dagar innan de med, så nu är praktiskt taget all inredning klar till hemmet. Nu är det bara resten kvar ;)

Har fått svar från högskolan därjag står som reservplats på att utbildningar jag sökt. Inte det minsta roligt, en jag har inte gett upp hoppet. På mitt första handsval står jag på plats nr 28 så med lite tur kanske de blir en del avhopp men annars blir det till att söka jobb för fullt!

Casper har fått brevom inskolning på sitt dagis. Detta börjar den 23/8. Känns väldigt konstigt, men tror de kommer kännas värre förmig än för honom :/ Jag 'r ju så van vid att gå hemma och ta hand om honom och helt plötsligt ska någon främmande person göra detta hela dagarna. Men det är ju så det brukar se ut hos de flesta föräldrar så de kommer nog gå super.

Ska försöka ladda upp lite bilder innom kort från helgen som gått och innan de. Vi har nämligen köpt en ny fin kamera, inte riktigt en systenkamera men i närheten iaf. Den har vi testat flitigt i helgen =) Men jag har inte tid att pilla med de nu utan måste planera upp någon idag så jag och älsklingen kommeriväg på något =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar